Nyelvváltás
Megelőzni a vízválságot
Küldés e-mailben Facebook Twitter Nyelvváltás
Megelőzni a vízválságot

Program

A Víz Világtalálkozó társeseményeként Digitális és Természetközeli Fenntartható Megoldások címmel Vízipari Szakkiállítás is megrendezésre kerül, azzal a céllal, hogy a nemzetközi közönség előtt bemutatásra kerüljenek a legkorszerűbb magyar ivó- és szennyvízkezelési, valamint a fenntartható, innovatív és környezetbarát vízellátási és vízgazdálkodási megoldások. A Szakkiállítás ideje alatt zajló szakmai program keretében előadásokra és panelbeszélgetésekre is lesznek.

A szakkiállítás programja október 16-án 9:30 órakor kezdődik a Millenáris Parkban, a B épületben, amely párhuzamosan fog futni a Világtalálkozó plenáris üléseivel.

A panelbeszélgetések lehetőséget adnak a közönségnek arra, hogy megismerhessék azokat a kihívásokat, amelyekkel a magyar vízipari cégek szembesülnek, és bemutatásra kerülnek az ezen kihívásokra adott válaszaik, megoldásaik. A vállalati szektor képviselői mellett az akadémiai szféra szintén képviselteti magát a beszélgetéseken, ahogy nemzetközi vízügyi szervezetek elismert szereplői is megosztják gondolataikat a közönséggel olyan kiemelten fontos témákban, mint a fiatalok szerepe a vízügyi válságok megelőzésében vagy a fenntartható vízgazdálkodás finanszírozása.

A szakkiállítás részletes programja itt található.

A Digitális és Természetközeli Fenntartható Megoldások Vízipari Szakkiállítás társszervezője, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség egy különleges rendezvénnyel is készül a szakkiállítás ideje alatt. A potenciális üzleti partnerek egymásra találására szolgáló esemény kiváló lehetőséget teremt arra, hogy magyar és külföldi vízügyi szakemberek új partnerkapcsolatokat építsenek egymás között, új termékeket fedezzenek fel vagy új beszállítókkal találkozzanak. Bővebb információ itt érhető el.

Program
Dokumentum letöltése