Nyelvváltás
Megelőzni a vízválságot
Küldés e-mailben Facebook Twitter Nyelvváltás
Megelőzni a vízválságot

Digitális és Természetközeli Fenntartható Megoldások Szakkiállítás

Építve a 2013-as és 2016-os sikerekre, Magyarország 2019. október 15-17. között ismét megrendezi a Budapesti Víz Világtalálkozót (BWS 2019), amelynek margóján Digitális és Természetközeli Fenntartható Megoldások címmel vízipari szakkiállításra is sor kerül. Az idei konferencia a közelgő vízválságok kezelésének sürgősségére kívánja felhívni a figyelmet; mottója: „Megelőzni a vízválságot”, a sok víz – kevés víz – szennyezett víz hármas tematikájára építve. .A szakkiállításon bemutatásra kerülnek azok az innovatív vízipari megoldások, amelyek hozzájárulnak a vízválság kezeléséhez.

A Budapesti Víz Világtalálkozó 2016 vízipari szakkiállítása Fotó: KKM

A Szakkiállítás a fenntartható, környezetbarát, innovatív, versenyképes vízipari megoldások bemutatásán keresztül kínál lehetőséget azon vízipari vállalkozások számára, amelyek aktívan kapcsolódnak a víz kérdésköréhez. A szakkiállítói megjelenés mellett a szakkiállítás szolgáltatásán keresztül kiváló lehetőséget nyújt kapcsolatépítésre, továbbá prezentációs platformot biztosít, amely során a kiállítók személyesen is prezentálhatják és megvitathatják innovatív megoldásaikat, szakmai elképzeléseiket a fenntartható vízügyi technológiákkal kapcsolatban.

A Budapesti Víz Világtalálkozó 2016 vízipari szakkiállítása Fotó: KKM

A lehető legszorosabb szinergiák biztosítása érdekében a szakkiállítás szintén a BWS 2019 plenáris üléseinek helyt adó Millenáris Parkban kerül megrendezésre. A szakkiállítás második és harmadik napja (október 16-17.) helyszíni regisztrációt követően látogatható (ez a regisztráció ugyanakkor a BWS 2019 plenáris üléseire történő belépésre nem jogosít).

A szakkiállítást Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt.-vel közösen szervezi.