November 30. - Oktatási Nap

Ha érdekel a vízgazdálkodás, akkor bizonyára hallottál már a Budapesti Víz Világtalálkozó 2016-ról. A 2013-ban megrendezett első esemény sikere után Magyarország újabb Víz Világtalálkozót rendez 2016. november 28-30. között a Millenáris Parkban a világ vízügyekkel foglalkozó szakemberei és politikai döntéshozói részvételével.

 

Az Oktatási Nap programja -  2016. november 30.

Frissítve: 2016.november 11.

 

 

 

A Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Magyar Vízipari Klaszter közös szervezésében a Világtalálkozó társeseményeként Fenntartható Vízipari Megoldások címmel szakkiállítás kerül megrendezésre a Millenáris Park „B” csarnokában. A kiállítás november 29-én és 30-án nyitva áll egyetemi, főiskolai hallgatók számára is. A szakkiállításon történő részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

A szakkiállításon több mint 40 kiállító céggel ismerkedhetsz meg, meghallgathatod a szakma elismert képviselőinek előadásait és képet kaphatsz arról, milyen irányba tart jelenleg a vízipar.

Amennyiben aktív résztvevője szeretnél lenni az eseményeknek és szeretnéd fenntartható vízipari megoldások” témában ötleteidet megosztani, úgy készíts posztert és nevezz november 1-ig prezentációs versenyünkre. A legjobb pályamunkák közül a zsűri két kategóriában hirdet győztest: a szakmai díj 150 ezer forint, a közönségdíj 100 ezer forint.