Fenntartható Vízipari Megoldások Szakkiállítás

Építve a 2013-as sikerekre, Magyarország 2016. november 28-30. között ismét megrendezi a Budapesti Víz Világtalálkozót (BWS 2016), amelynek társeseményeként Fenntartható Vízipari Megoldások címmel szakkiállításra is sor kerül. A BWS 2016 alapvető célja, hogy hozzájáruljon az ENSZ által elfogadott Fenntartható Fejlődési Célok, továbbá a Párizsi Klíma Megállapodás vizes aspektusainak megvalósításához és az ezt kiszolgálni képes vízipari technológia nemzetközi szintű terjesztéséhez.

H.E. Mr János Áder, President of Hungary at the Water Expo of the Budapest Water Summit 2013

 

Innováció, Versenyképesség, Technológia

A Szakkiállítás a fenntartható, környezetbarát, innovatív, versenyképes vízipari megoldások bemutatásán keresztül kínál lehetőséget azon vízipari vállalkozások számára, amelyek aktívan kapcsolódnak a víz kérdésköréhez.

A megjelenés mellett a Szakkiállítás prezentációs platformot biztosít, amely során a kiállítók személyesen is bemutathatják és megvitathatják innovatív megoldásaikat, szakmai elképzeléseiket a fenntartható vízügyi technológiákkal kapcsolatban.

A Szakkiállítás kiállítói számára alkalom nyílik a Világtalálkozó egyéb hivatalos programjainak látogatására, ezáltal személyes találkozókra is lehetőségük lesz a plenáris és szekcióüléseken, valamint a tematikus fórumokon résztvevő nemzetközi szakmai és politikai élet kiemelt képviselőivel.

Részvétel

A lehető legszorosabb szinergiák biztosítása érdekében a Szakkiállítás szintén a BWS 2016 plenáris üléseinek és fórumainak helyt adó Millenáris Parkban kerül megrendezésre. A Szakkiállítás második és harmadik napja (november 29-30.) előzetes online regisztrációt követően nyilvánosan látogatható (ez a regisztráció ugyanakkor a BWS 2016 plenáris üléseire és fórumaira történő belépésre nem jogosít).

A 2016-os Víz Világnap jegyében („Water and jobs” - „Víz és munkahelyek”) a Szakkiállítás harmadik napján a regisztráló felsőoktatási hallgatók számára lehetőség nyílik arra, hogy személyesen is találkozzanak vízügyi szakemberekkel, valamint a kiállító vállalatok és szervezetek képviselőivel.

Kapcsolat

A Fenntartható Vízipari Megoldások Szakkiállítást Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma a Magyar Vízipari Klaszterrel közösen szervezi.

További információért kérjük, írjon a bws2016@watercluster.hu e-mail címre.