Innovációs Nap prezentációi
Kiállítói térkép

Kiállítók
Fenntartható Vízipari Megoldások Szakkiállítás

Építve a 2013-as sikerekre, Magyarország 2016. november 28-30. között ismét megrendezi a Budapesti Víz Világtalálkozót (BWS 2016), amelynek társeseményeként Fenntartható Vízipari Megoldások címmel szakkiállításra is sor kerül. A BWS 2016 alapvető célja, hogy hozzájáruljon az ENSZ által elfogadott Fenntartható Fejlődési Célok, továbbá a Párizsi Klíma Megállapodás vizes aspektusainak megvalósításához és az ezt kiszolgálni képes vízipari technológia nemzetközi szintű terjesztéséhez.

November 29. - Innovációs Nap

A Szakkiállítás betekintést kíván adni a legjelentősebb vízipari újításokba, így az innováció, a versenyképesség és a technológia jegyében a Szakkiállítás második napján, 2016. november 29-én, Innovációs Nap kerül megrendezésre.

E tematikus nap elsődleges célja a vízipari innováció meghatározó irányvonalainak ismertetése mellett bemutatkozási lehetőséget biztosítani a magyar és a környező országok vízipari innovációi, innovátorai számára.

 

Az Innovációs Nap programja - 
2016. november 29.

Frissítve: 2016. november 20.

November 30. - Oktatási Nap

Ha érdekel a vízgazdálkodás, akkor bizonyára hallottál már a Budapesti Víz Világtalálkozó 2016-ról. A 2013-ban megrendezett első esemény sikere után Magyarország újabb Víz Világtalálkozót rendez 2016. november 28-30. között a Millenáris Parkban a világ vízügyekkel foglalkozó szakemberei és politikai döntéshozói részvételével.

 

Az Oktatási Nap programja - 
2016. november 30.

Frissítve: 2016.november 11.

BWS 2016 EXPO Innovációs Díj

Felismerve a tényt, miszerint a vízipar területén aktívan működő cégek, illetve a vízügyi tudományos szektor képviselői jelentős mértékben hozzájárulnak vizeink védelméhez, valamint a vízügyi fejlesztések eredményes megvalósításához a Szakkiállítás szervezői – a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Magyar Vízipari Klaszter – BWS 2016 Szakkiállítás Vízipari Innovációs Díj megalapításáról döntöttek.

E Díjra a kiállítók mellett az Innovációs Nap előadói jelentkezhetnek saját termékeikkel, szolgáltatásaikkal és innovatív megoldásaikkal.

 

Felhívás és jelentkezés Innovációs Díjra

Poszter prezentációs verseny hallgatóknak

Egyetemista vagy főiskolás vagy? Te is úgy gondolod, hogy a tiszta víz az egyik legnagyobb érték az életünkben?

Légy részese Magyarország kiemelt diplomáciai eseményének! A Szakkiállítás Oktatási Napján, november 30-án megrendezésre kerülő poszter prezentációs versenyünk keretében két kategóriában hirdetünk győztest: szakmai- és közönségdíjat ítélünk oda a legjobb prezentációt előadó hallgatóknak.

1   2  Következő