Tudástechnológia Fórum

 

Elérhető a Világtalálkozó Tudástechnológia Fórumának előzetes programja.

 

Utolsó frissítés dátuma: 2016. november 27.

 

Tudomány és technológia a középpontban

Ahhoz, hogy megfelelő szakpolitikai döntések szülessenek, nem csak naprakész tudományos ismeretekre van szükség, hanem rendszerszintű nézőpontra és átfogó megoldásokra, olyan megközelítésre, amelyet a tudomány művelői széles körben alkalmaznak. A tudomány nélkül elképzelhetetlen a vízkörforgás megértése. A vízhez kapcsolódó problémák megoldásához olyan innovatív és széleskörű megközelítésre van szükség, ami az árvizektől az aszályon át a határokon átnyúló vízgazdálkodásig számos érintett területet és ágazatot felölel. Tudatosítani kell, hogy milyen fontos szereppel bír társadalmunk és bolygónk számára az egyetemes és átfogó édesvíz-felhasználásban a tudományos alapú megközelítés.

A Tudástechnológia Fórum fő célja, hogy megvizsgálja a Budapesti Víz Világtalálkozó 2016 témaköreit tudományos és technológiai szempontból.

Részvétel

A Tudástechnológia Fórum szervezői szívesen fogadják az érdeklődők jelentkezését a fórumra.

Kapcsolat

A Budapesti Víz Világtalálkozó 2016 Tudástechnológia Fórumát Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma a Fenntartható Víz a Jövőért Programmal, az Alkalmazott Rendszerelemző Nemzetközi Intézettel, a kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézetével és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel közösen szervezi.

További információért kérjük, írjon a scitechforum@budapestwatersummit.hu e-mail címre.