Médiasarok

Sajtóregisztráció

Tisztelt Érdeklődő!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Víz Világtalálkozó hivatalos regisztrációs felülete elérhető a média képviselői számára.

A Világtalálkozón történő részvétel minden esetben többlépcsős regisztrációhoz és biztonsági ellenőrzéshez kötött.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a hivatalos sajtóregisztráció 2016. november 15-ig érhető el a sajtóakkreditációs weboldalon, ahol a média képviselői e-mail címük megadásával igényelhetnek személyes belépési kódot. A személyes kód felhasználásával elvégezhető a sajtóregisztráció, amely a rendezvényen történő részvétel feltétele. A sikeres regisztrációról a szervezők visszaigazoló e-mailben tájékoztatják.

Tisztelettel kérjük, hogy amennyiben a sajtó képviselőjeként részt kíván venni a Víz Világtalálkozón, látogasson el az alábbi weboldalra a mielőbbi regisztráció érdekében.

https://press.bws2016.hu/php/login.php

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvény biztonsági besorolása nem teszi lehetővé a regisztráció nélküli belépést az esemény helyszínére.

Budapesti Víz Világtalálkozó 2016 Titkárság 

 

Médiaérdeklődéssel és interjúkérésekkel kapcsolatban kérjük, forduljon munkatársainkhoz bizalommal: BWS-media@mfa.gov.hu

 

A „Budapesti Víz Világtalálkozó 2016” honlap használatának és hivatkozásának feltételei

 

Jogi nyilatkozat

A honlap használata előtt olvassa el figyelmesen az alábbi feltételeket.

A honlapot Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma működteti, és kizárólag információs célokra használható. A honlap használatával, vagy a honlapról történő dokumentumok letöltésével Ön elfogadja a nyilatkozatban szereplő feltételeket.

Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma, mint a Budapesti Víz Világtalálkozó 2016 (BWS 2016) hivatalos szervezője kéri, hogy a Világtalálkozó tevékenységével kapcsolatos hivatkozásoknál az esemény teljes megnevezése (Budapesti Víz Világtalálkozó 2016) kerüljön feltüntetésre.

 

Nyomtatás

A Világtalálkozó tevékenységéhez kapcsolódó hírek vagy interjúk közlésénél fel kell tüntetni a Budapesti Víz Világtalálkozó 2016 hivatalos megnevezését.

 

Televízió

Minden televíziós program vagy interjú esetén, amely a Világtalálkozó tevékenységéhez kapcsolódik, a Budapesti Víz Világtalálkozó 2016 megnevezést és a Világtalálkozó logóját jól látható helyen szerepeltetni kell. Ha szüksége van egy Budapesti Víz Világtalálkozó 2016 logóra vagy háttérre, kérjük vegye fel a kapcsolatot a Világtalálkozó Titkárságával a bws-media@mfa.gov.hu e-mail címen keresztül.

 

Képek, fényképek használata

Minden a Világtalálkozó tevékenységéhez kapcsolódó kép vagy fénykép felhasználása esetén hivatkozásként fel kell tüntetni a Budapesti Víz Világtalálkozó 2016 megnevezést.

 

Online publikációk

Minden hír vagy interjú felhasználása esetén, amely a Világtalálkozó tevékenységéhez kapcsolódik a Budapesti Víz Világtalálkozó 2016 megnevezés feltüntetése szükséges. Kérjük hivatkozásként használja a Világtalálkozó honlapját (www.budapestwatersummit.hu).

Közösségi média

Kérjük, hivatkozásként tüntesse fel a Budapesti Víz Világtalálkozó 2016 hivatalos Facebook-fiókját: BudapestWS (https://www.facebook.com/BudapestWS)