Együttműködés az Ökoindustria szakkiállítással

Az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás a legnagyobb környezetipari szakkiállítás Magyarországon. A jövő iparágát mutatja be a szakmai partnerek és az érdeklődők számára 2013. szeptember 25-27 között. Az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Szakkiállítás témái: hulladék, hulladékból másodnyersanyag és termék, megelőzés, levegő, víz, talaj, megújuló energiaforrások, energiahatékonyság, ökoépítészet, klímavédelem,  biotechnológia, zaj- és rezgésvédelem.

Az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás a legnagyobb környezetipari szakkiállítás Magyarországon. A jövő iparágát mutatja be a szakmai partnerek és az érdeklődők számára.

A mai gazdasági helyzetben a szakmai kiállításoknak az internettel, a weboldalak információ áramával kell felvennie a versenyt. Meg vagyunk győződve arról, hogy a személyes találkozás, kapcsolatfelvétel és a kapcsolatok ápolása kiemelkedően fontos a bizalomépítéshez, a gördülékeny üzletmenethez, amihez a nemzetközi ÖKOINDUSTRIA Szakkiállítás kiválóan hozzá tud járulni.

  • A III. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Szakkiállítás a Budapest Water Summit előrendezvénye, ezért kiemelt figyelmet kap a vizek minőségének fenntarthatósága. Koncepciók vizeink megőrzésére címmel kerekasztal megbeszélést szervezünk a Budapest Water Summit ajánlásainak áttekintésére, a magyar üzleti szektor vonatkozó javaslatainak megvitatására.
  • A magyar hulladékpiacon jelentős az érdeklődés az ipari hulladékok hasznosítása iránt. A kiállításon hangsúlyt helyezünk a hulladékokból előállított másodnyersanyagokra és felhasználási lehetőségeik feltárására is.
  • A III. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Szakkiállítás a levegőtisztaság védelem európai évében kiemelten foglalkozik a levegőszennyezés csökkentési lehetőségekkel, és az Ipari kibocsátásokról szóló európai irányelv implementációjával. Várhatóan 2014-től, a következő európai költségvetési ciklusban több forrás áll majd rendelkezésre a levegőtisztaság védelmére.

Az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Szakkiállítás témái:

hulladék, hulladékból másodnyersanyag és termék, megelőzés, levegő, víz, talaj, megújuló energiaforrások,  energiahatékonyság, ökoépítészet, klímavédelem, biotechnológia, zaj- és rezgésvédelem.

A III. ÖKOINDUSTRIA kiállítóként várja a környezetvédelmi ipar szereplőit, környezetvédelmi eredményeiket bemutató vállalkozásokat, a környezetvédelmi kutató és innovációs szervezeteket, környezetvédelmi szakmai szervezeteket, külföldi környezetvédelmi vállalkozásokat, külképviseletek gazdasági osztályait. A látogatók a termelő és szolgáltató ágazatok, a környezetvédelmi ipar partnerei, szakmai szervezetek, önkormányzatok, államigazgatás érintettjei, környezetvédelmi hatóságok, környezetvédelmi eredmények irányt érdeklődők, zöldgazdaság megvalósítása iránt elkötelezettek, oktatók és a téma iránt érdeklődő egyetemi, főiskolai hallgatók. Az első két ÖKOINDUSTRIA Kiállítást 5000 - 6000 szakmai látogató tekintette meg, a kiállítással párhuzamosan rendezett szakmai konferenciákon kb. 1000 fő vett részt.

Információk:

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége
1024 Budapest, Keleti Károly u. 11/A.
Tel: +36 1 350 7274
Fax: +36 1 350 7271
E-mail: kszgysz@kszgysz.hu
Websites: http://okoindustria.hu; www.kszgysz.hu