Vízügyi tematikájú online oktatóvideók a WaterChannelen

A WaterChannel a vízzel kapcsolatos videók mindenki számára elérhető forrását kínálja. A csatorna egyben a vízhez kötődő témákra szakosodott kreatív emberek élénk közössége. A WaterChannel támogatja, ösztönzi és inspirálja az embereket, bárhol éljenek is annak érdekében, hogy javuljon a vízzel és a természeti erőforrásokkal való gazdálkodás. 

Zöld útipakk – multimédiás oktatócsomag

A Zöld útipakk (Green Pack) oktatócsomag egy hatékony és nagy sikerű tanulási eszköz diákoknak a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés legfontosabb kérdéseiről. 2002-es kiadása óta több mint 20 nyelvre fordították le, köztük magyarra is. A vízről szóló fejezet önmagában is kiváló forrása az alapvető tudnivalóknak, amelyekhez óravázlatok, valamint szórakoztató tesztek, játékok és filmek is kapcsolódnak.

A jobb vízgazdálkodás eszköztára

Az IWRM (Integrated Water Resources Management, Integrált vízgazdálkodás) ToolBox (eszköztár) egy ingyenes, nyitott adatbázis, az ott megtalálható anyagokat bárki felhasználhatja, aki érdeklődést mutat aziránt, milyen úton-módon lehet jobbá tenni a vízgazdálkodást, illetve aki többet szeretne megtudni a helyi, nemzeti, regionális és globális szintű vízgazdálkodásról.

Előző  1   2