A Vulkán fürdő

Kivételesen gyönyörű környezetben, az ötmillió éves vulkanikus hegy, a Ság lábánál fekszik a celldömölki Vulkán gyógy- és élményfürdő, ahol mintegy 1600 m2 vízfelület és nyolc medence áll a vendégek rendelkezésére.

A zalakarosi Gránit gyógy- és élményfürdő

A zalakarosi fürdő a „Balaton régió családi fürdője”, amely egész évben nyitva tart. Nyáron több mint 5500 m2 vízfelület várja a vendégeket, lenyűgöző, 12 hektáron elterülő parkosított környezetben. A legnépszerűbb fürdők egyike nemcsak gyógyulást, hanem erőt és élményt is ad az egész családnak.

A Szent Gróth termálfürdő

A Szent Gróth termálfürdő Zalaszentgróton, a Zala folyó völgyében, 33 hektáros ligeterdőben, szőlődombok lábánál, a természet ölében fekszik. A fürdő 2001-ben a külső strandfürdő létrejöttével nyitotta meg kapuit, 2003-ban pedig fedett uszodarésszel bővült. Jelenleg 4 beltéri és 5 kültéri medence várja a vendégeket.

A Büki gyógyfürdő

Bükfürdőn található Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma, amely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi komplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni és fürdőzni vágyókat.

A Komáromi Gyógyfürdő

Az erődök városa, az ókori római Brigetio területén fekvő Komárom szívében helyezkedik el a kiváló minőségű gyógyvízzel rendelkező Komáromi Gyógyfürdő. A festői környezetben remek szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek várják a pihenni és gyógyulni vágyókat.

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Történelmi tájon, Matyóföld „fővárosa”, Mezőkövesd központjától 4 km-re helyezkedik el a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő. A 11 hektáros gyönyörűen parkosított fürdő 21 medencével rendelkezik. A szórakozást, felfrissülést hullámmedence, élményelemekkel gazdagított felnőtt- és gyermekmedencék szolgálják. 

Berekfürdői Termál- és Strandfürdő

Pávai-Vajna Ferenc, a magyar hévízkutatás úttörője kútfúrási munkálatai során tört fel Berekfürdő, az akkor még piciny tanyavilág területén a helyiek által „csodaforrásként” emlegetett gyógyvíz. A fürdő mai jelmondata hűen tükrözi a pompás hely értékeit, e csodálatos hely méltán kapta a „Berekfürdő a Nagykunság Aranya”elnevezést.

A Füzesgyarmati Kastélypark Fürdő

1965-ben a Blanckestein grófi kastély kertjében fúrták azt a kutat, amely saját erejéből tör felszínre, s 4 évvel később, 1969. június 19-én nyitotta meg kapuit a strandfürdő. A régió egyik legszebb fürdőjeként számon tartott strandfürdő termálvize 2003. november 4-én „Sárrét gyöngye” elnevezéssel gyógyvízminősítést kapott.

Előző  1   2   3