Az igali gyógyfürdő

Igal egy kedves, külső Somogy határán megbúvó kisváros Magyarország délnyugati régiójában, amely nemcsak kivételes gyógyfürdőjéről ismert, de arról is, hogy itt halad át a híres és kedvelt Szent Márton zarándokút, a Via Sophianae is. Az egész évben üzemelő gyógyfürdő 13 medencével és egy 50 m-es 3 pályás óriáscsúszdával várja a látogatókat.

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Mórahalom Magyarország legdélebbi részén, Szegedtől 20 kilométerre fekvő dinamikusan fejlődő kisváros. A településen összesen négy minősített gyógyvíz és egy országos jelentőségű, négycsillagos gyógyfürdő, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő található. A fürdőben nyáron 21, télen pedig 16 medence áll a vendégek rendelkezésére, emellett egész évben 11 szauna és 2 beltéri csúszda is gondoskodik a gyógyulásról, kikapcsolódásról.

Az Agárdi gyógy- és termálfürdő

Az Agárdi gyógy- és termálfürdő páratlan környezetben elhelyezkedő egészségsziget. Az 1000 m mélyről feltörő 58 C-os, alkáli-, hidro-karbonátos, kloridos, szulfátos, kalcium- és fluortartalmú gyógyvize mellett számos szórakoztató és regeneráló szolgáltatás gondoskodik a család valamennyi tagjának kellemes kikapcsolódásáról.

Az Aquarius élmény- és parkfürdő

Az Aquarius élmény- és parkfürdő Nyíregyházától alig 6 km-re fekszik, egy 320 hektáros festői szépségű tölgyerdő ölelésében. A 2011 nyarán megújult fürdő az ország egyik legnagyobb zöldfelületével rendelkező fürdőparadicsoma, ahol kamikazecsúszda, jakuzzik, különféle vízi élményelemek, kalandösvények, kalózhajó, 50 m-es versenyuszoda és megannyi felejthetetlen élmény várja a látogatókat.

A Bogácsi termálfürdő

Bogács a Bükk-hegység lábánál, a Hór- és Szoros-patak völgyében található. A kőolajkutatással feltárt, 480 méter mély kutakból nyert 76 °C-os termálvíz méltán tette ismertté a községet, amelynek fürdője télen-nyáron közkedvelt, meghitt légkörű rekreációs helyszínné vált.

Cserkeszőlő gyógy- és strandfürdő

Cserkeszőlő a Tiszazug kistérségében, a Körös és a Tisza által határolt csodálatos természeti környezetben helyezkedik el, a térség legsikeresebb, legdinamikusabban fejlődő fürdőhelye. A település igazi üdülőfalu, itt található Magyarország legmelegebb és ásványi anyagokban leggazdagabb gyógyvízforrása, mely a leggyorsabban ható gyógyvizek egyike.

A Hungarospa hajdúszoboszlói gyógyfürdő

Hajdúszoboszló Magyarország egyik legnagyobb termálvizű fürdőhelye, amely arról is híres, hogy 1937-ben itt nyitották meg az ország első és sokáig egyetlen hullámmedencéjét. A Hungarospa Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, ahol a 30 hektáros parkban gyógy-, strand- és gyermekmedencék, hullám- és pezsgőfürdő és nyitott és fedett versenyuszodák várják a vendégeket.

A Pápai várkertfürdő

A Pápai gyógy- és termálfürdő tíz esztendővel ezelőtt, 2003. augusztus 8-án nyitotta meg kapuit. A várkertfürdőnek is hívott fürdő 17 medencével, 7 óriáscsúszdával, 4 gyermekcsúszdával, valamint számos wellness- és egészségmegőrző szolgáltatással várja az érdeklődőket.

Előző  1   2   3  Következő