Az Agárdi gyógy- és termálfürdő

Az Agárdi gyógy- és termálfürdő páratlan környezetben elhelyezkedő egészségsziget. Az 1000 m mélyről feltörő 58 C-os, alkáli-, hidro-karbonátos, kloridos, szulfátos, kalcium- és fluortartalmú gyógyvize mellett számos szórakoztató és regeneráló szolgáltatás gondoskodik a család valamennyi tagjának kellemes kikapcsolódásáról.

A gyógyvizes medencék az épületben és a szabadban összesen 600 m2 vízfelülettel várják a vendégeket. Az agárdi gyógyító víz összetétele szerint ásványi anyagokban gazdag, elsősorban reumás panaszok, kopások, mozgásszervi megbetegedések, egyes nőgyógyászati rendellenességek és műtéti fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére javasolt. A fürdő balneo-, illetve fizikoterápiás kezeléseit évente közel 200 000 vendég látogatja.

A családosok kedvence a 180 m3-es élménymedence, amelyben álló és fekvő masszírozó elemek, vízkések és gejzírek gondoskodnak a különleges élményekről. Ugyancsak közkedvelt a szaunakert, ahol különböző hőmérsékletű finn-, infra-, aroma- és kombigőzkabinok, csobbanómedence, jakuzzi és egy mediterrán hangulatú, üveges pihenő várja a vendégeket. Nagy népszerűségnek örvendenek a különféle szaunaszeánszok is. A gyerekek szórakozásáról pedig a fürdő udvarán, csodálatos ligetes-fás környezetben egy 500 m2-es kalandpark és játszótér és egy fedett, 150 m2-es, korszerű, vidám játszóház gondoskodik.

Aki több napot szeretne eltölteni Agárdon és a fürdőben, megteheti a fürdő mellett közvetlenül elhelyezkedő, 64 zöld parcellával rendelkező Termál Kempingben.

Információ

Cím: 2484 Agárd, Fürdő tér 1. Telefon: +36-22/579-230

Web: www.agarditermal.hu