A Vulkán fürdő

Kivételesen gyönyörű környezetben, az ötmillió éves vulkanikus hegy, a Ság lábánál fekszik a celldömölki Vulkán gyógy- és élményfürdő, ahol mintegy 1600 m2 vízfelület és nyolc medence áll a vendégek rendelkezésére.

A borászatáról ismert vulkanikus Ság hegy feltárt kráterének látványa Európában is páratlan. Itt nyitotta meg kapuit a Vulkán fürdő 2005 őszén. A gyógy- és élményfürdőben aktív és terápiás célú kikapcsolódásra egyaránt lehetőséget kínál a nyolc medence, melyek között található egész évben nyitva tartó beltéri úszó- és oktatómedence, gyógyvizes gyógymedence, illetve félig fedett gyógyvizes termálmedence is.

A fürdőben szezonális nyitva tartással üzemel a kültéri, 560 m2 vízfelületű élménymedence, amely buzgárokkal, szökőkutakkal, örvénnyel és hidromasszázselemekkel teszi a látogatást különlegessé. A gyerekek szórakozását pedig ugyanitt csúszdamedence és kisgyermekpancsoló biztosítja.

A „Celli Vulkán Gyógyvíz” néven törzskönyvezett, 1245 méter mélyről nyert gyógyvíz kiválóan alkalmas különféle betegségek kezelésére és mozgásszervi panaszok enyhítésére. A Vulkán fürdő széles körű fürdőgyógyászati kezelésekkel várja a gyógyulni vágyókat. A szolgáltatások közé tartozik a gyógyvizes medence- és kádfürdő, a súlyfürdő, a víz alatti vízsugármasszázs és a csoportos gyógytorna, a szénsavas kádfürdő, az iszapkezelés és az orvosi gyógymasszázs is.

Az itt eltöltött időt a wellness-szolgáltatások, mint pl. sódézsafürdő, sókamra, infra- és finn szauna, aroma- és fényterápiás kamrák, kád- és pezsgőfürdők és frissítő masszázsok teszik még kellemesebbé. A tervek szerint 2013. év végén elkészül a JUFA Vulkán Fürdő Resort komplexum, amellyel négycsillagos szállodával, kempinggel, további medencékkel és szaunavilággal bővül a fürdő.

Információ

Cím: 9500 Celldömölk, Sport utca 8. Tel.: +36-95/525-070

Web: www.vulkanfurdo.hu