A Szent Gróth termálfürdő

A Szent Gróth termálfürdő Zalaszentgróton, a Zala folyó völgyében, 33 hektáros ligeterdőben, szőlődombok lábánál, a természet ölében fekszik. A fürdő 2001-ben a külső strandfürdő létrejöttével nyitotta meg kapuit, 2003-ban pedig fedett uszodarésszel bővült. Jelenleg 4 beltéri és 5 kültéri medence várja a vendégeket.

A fedett uszodaépületből is megközelíthető élménymedencében csúszda, masszázspad, buzgárok és egy vízejtő gomba gondoskodik a szórakozásról. Ezenkívül található még tanmedence, 25 méteres sportmedence, meleg vizes ülőfürdő, nagymedence, ülőpados medence és gyermekpancsolók is. A fürdő szezonálisan, minden év május 1. és szeptember 30. között tart nyitva, szolgáltatásai közé tartozik a szauna, a gőzfürdő és a masszázs. Ezenkívül egyéb programokkal is várja a látogatókat, az idei szezonban például éjszakai fürdőzéseket is rendeznek.

Az 1998-ban, a város határában feltárt kút kiváló minőségű termálvízzel látja el a fürdőkomplexumot. Különleges minőségét jól példázza, hogy az ugyanebből a kőzetrétegből, 690 méter mélyről kinyert víz ásványvízként kerül palackozásra.

Információ

Cím: 8790 Zalaszentgrót, Templom tér 7. Tel.: +36-83/708-000
Web: www.szentgrotfurdo.hu