A Pápai várkertfürdő

A Pápai gyógy- és termálfürdő tíz esztendővel ezelőtt, 2003. augusztus 8-án nyitotta meg kapuit. A várkertfürdőnek is hívott fürdő 17 medencével, 7 óriáscsúszdával, 4 gyermekcsúszdával, valamint számos wellness- és egészségmegőrző szolgáltatással várja az érdeklődőket.

A fürdő minden korosztály számára kínál pihenési, szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget egyaránt. A sportos életmód kedvelői éppúgy megtalálják számításukat, mint a nyugodt pihenésre vagy a testi-lelki megújulásra vágyó vendégek. Az uszoda, a termálfürdő, a squash- és fitneszterem, a wellnessközpont és a gyógyászat egész évben látogatható, nyáron pedig a strand medencéi, óriáscsúszdái, ugrótornya és szabadtéri sportpályái is várják a látogatókat.

A gyógyászati központban reumatológiai, fizioterápiás és mozgásszervi rehabilitációs szakrendelés várja a beutalóval érkező betegeket. Szakorvosi vizsgálatot követően a páciensek korszerű elektroterápiás száraz és vízi gyógykezeléseket, valamint gyógymasszázs, gyógytorna, súlyfürdő, parafangó, glisson, légzésterápia és magnetoterápia szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A gyógyvíz ásványianyag-tartalma 4410 mg/l, mellyel Magyarországon az első nyolc legjobb gyógyvize között van.

Információ

Cím: 8500 Pápa, Várkert út 5. Telefon: +36-89/512-600

Web: www.varkertfurdo.hu