A Komáromi Gyógyfürdő

Az erődök városa, az ókori római Brigetio területén fekvő Komárom szívében helyezkedik el a kiváló minőségű gyógyvízzel rendelkező Komáromi Gyógyfürdő. A festői környezetben remek szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek várják a pihenni és gyógyulni vágyókat.

A Komáromi Gyógyfürdő 1268 méteres mélységből feltörő 62 Celsius-fokos termálvízzel rendelkezik, melyet 1967-ben nyilvánítottak gyógyvízzé. A fürdőben komplex kezelést kaphatnak a gyógyulni vágyók képzett, nagy szakmai múlttal rendelkező szakemberektől. A fürdőben nyári strandfürdő, uszoda, termálvizes medencék, élménymedence, gyógyászati, reumatológiai szakrendelés várja a vendégeket.

A kicsiknek is igazi élményt nyújt a hely, tavaly egy családi csúszda és egy kisebb csúszda is a helyére került az élménymedencében. A szaunavilág infraszaunával bővült, valamint finn szaunák, játszótér, hétvégén pedig aquazumba is a kedves vendégek rendelkezésére áll. A fürdő területén található a Thermál Hotel, a Thermál Camping, a Solaris Camping, valamint faházas szálláshelyek is igénybe vehetők.

A fürdő gyógyvize hatásosan alkalmazható degeneratív gerinc és ízületi betegségekben, baleseti ortopédiai, idegsebészeti műtétek rehabilitációja (porckorongsérv műtét utáni állapot, balesetek után kialakult mozgásszervi elváltozások), valamint gyulladásos reumatológiai betegségek nem akut szakaszában.

Információ

Cím: 2900 Komárom, Táncsics Mihály utca 34-36.; Tel.: (34) 342-551 / 20-as mellék

Web: www.komthermal.hu