Dagály strandfürdő és uszoda

A festői környezetben, az Árpád híd északi oldalán, a Duna partján álló Dagály strandfürdő és uszoda 1948-ban nyitotta meg kapuit. Azóta is folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal, 10 különböző formájú és hőmérsékletű gyógyvizes medencéjével és csodálatos parkjával várja vendégeit.

A Dagály 1948-as megnyitásakor a Duna medre alatt lelt és korábban a Duna vizébe elfolyó termálvizeket hasznosították. Mióta 1970-ben a Széchenyi gyógyfürdő vizét vezették ide, a Dagály is a gyógyfürdők sorába lépett. Széles körű gyógyszolgáltatásai mellett többféle kényeztető masszázst is kínálnak. 

A Dagály eredeti működését biztosító, 1944-ben feltárt gyógyvízforrás, a kedves nevű Béke Kút vize számos egészségügyi problémára nyújthat enyhülést. Ivókúrára ajánlott többek között gyomor- és veseproblémák esetén, és számos ideg- és izomfájdalom csökkentésében segíthet.

10 darab medencéje között vannak termálmedencék, gyermekmedencék, élménymedencék, uszoda, gőzkamra, szauna is egyaránt. Az élménymedence számos kényeztetést – pl. sodrófolyosó, pezsgőágy, whirlpool, nyakzuhanyok, buzgárok, napozók – nyújt a felfrissülni vágyóknak.

Információ

Cím: 1138 Budapest, Népfürdő u. 36.; Telefon: 452-4556

Web: http://www.dagalyfurdo.hu/